Ugrás a tartalomra

Gyermekfelügyeletetet ajánlott fel a Budapesti Orvostanhallgatók Egyesülete egészségügyi dolgozók részére

gyermekfelügyelet fotóA Budapesti Orvostanhallgatók Egyesülete (BOE) gyermekfelügyeletet ajánl fel egészséügyi dolgozók részére. Csikós Bálint, az egyesület munkatársa a következő levelet írta felajánlásukhoz:

"Tisztában vagyunk vele, hogy az egészségügyi dolgozók jelenleg frontvonalban megfeszített erővel küzdenek a vírus elleni harcban. Tagjaink a lehetőségekhez mérten a jelenlegi járványügyi helyzetben is szeretnék kivenni a részüket a társadalmi felelőségvállalásból. 

"Tagjaink hétköznapi körülmények között, tanulmányaik mellett heti szinten találkoznak általános- és középiskolásokkal prevenciós órák és egészségügyi világnapok keretei között, így nem idegen tőlük az ezen korosztállyal való kommunikáció és foglalkozás. Önkéntes jelentkezésünk már elindult és jelentős a hajlandóság a segítségre a hallgatók között."

Az egyesület már korábban is nagy segítséget nyújtott az egészségügyi önkéntesek toborzásában, és számos delegáltjuk már most munkába állt különböző intézményekben. A korábbi kezdeményezésükre létrejött, az önkéntesekről szóló igénylő űrlap itt érhető el.

Amennyiben Ön egészségügyi dolgozó és szeretne segítséget kérni a BOE munkatársaitól gyermekei felügyeletében, kérem töltse ki ezt az űrlapot!

Köszönjük a Budapesti Orvostanhallatók Egyesületének felajánlását!