Ugrás a tartalomra
 

Kattints a gombra és nézd meg, hogy kik ajánlottak már fel pénzadományt.

 

Felajánlások

Szűrés állapotra
Szűrés kategóriára

Rotary Club Szombathely

Program

Szombathelyi Szimfónikusok előadása sok meghívott vendéggel.

Gazdára talált

Rotary Club Szombathely

Ajándék

A maszkok már átadásra kerültek a szombathelyi mentőállomásnak.

Gazdára talált

Nyírőné Kardos Anna

Program

Ezúton szeretnénk az Uzsoki Utcai Kórház dolgozói (és családtagjai) számára felajánlani (térítésmentesen) a Kesztölc Erdészház Turistaszállót, mint nyaralási helyszín lehetőséget. A Kesztölci Tursitaszálló egy 3 szobából álló 14-16 fő befogadására alkalmas szép és jól felszerelt turistaház a Pilis lábánál, Esztergom és Dorog térségében. A Turistaházat a Virágzó Kesztölc Egyesület üzemelteti, melynek elnöke a férjem - Dr. Nyírő András; és arra gondoltunk, hogy az elmúlt egy - nagyon megterhelő év után biztosan van a munkatársaik között, aki aktív pihenésre vágyik -és egy ilyen lehetőség segítség számára. Ehhez szeretnénk hozzájárulni.

Gazdára talált

Károlyi Ildikó

Egyéb

A Netpincér rendelésemen keresztül tudnám megoldani, mert az elkészítést, kiszállítást megoldanák, én ebben nem tudok részt venni. Technikailag: Ha kapok egy kórház nevet, időpontot, egy Netpincéren általuk (ott dolgozók) bevált étterem nevet, akkor a neten a SZÉP kártyám terhére rendelnék, oda kiszállíttatnék mondjuk 50-60 palacsintát. Amennyi 20 ezerbe belefér ezekből a kb. 250-350 Ft-os palacsintákból. Fontos számomra, hogy online, a Netpincéren keresztül meg tudjam oldani és SZÉP kártya elfogadó hely legyen a Netpincéres étterem. Az országban nem csak Budapest lehetséges. Örülnék, ha kapnék bevált étterem/ételfutár nevet is, nehogy az legyen, hogy kiviszik a palacsintát és ehetetlen. Egyáltalán nem jellemző, de jártam már úgy ismeretlen étteremmel, hogy a kihozott sültkrumplit újra ki kellett sütnöm. A technikai mód kapcsán még szeretném megjegyezni, hogy nagyon jó lenne, ha a Fogjunk össze valahogy be lenne csatolva a Netpincér ún.virtuális éttermei közé (9 db), mint pl.a Vöröskereszt, egy kutyamenhely, környezetvédelmi program stb. Mert így bármelyik ételrendelésünk mellé vagy önmagában is, tudnánk adományozott összeget küldeni a SZÉP kártyánk terhére a Fogjunk össze kezdeményezésnek is. Érdemes rákeresni a neten: www.netpincer.hu, majd az éttermek közül a virtuális éttermeket kiválasztani és egy "adományt rendelni". Köszönöm szépen.

Gazdára talált

Feischmidt Margit

Egyéb

Felajánló nem küldött részletes leírást

Fodor Sára

Étel/Ital

Uzsoki Kórház Covid osztályára szeretnénk 1 nagy zsák tartós élelmiszert eljuttatni

Gazdára talált

Mudra Barbara

Egyéb

14 év óvodapedagógusi és 6 év bébiszitteri tapasztalattal nyújtanék segítő jobbot..

Vargáné Kis Rebeka

Egyéb

Munkámmal tudok segíteni. Oltópontokon, adminisztrációs munkával.Gépkocsival rendelkezem. A lakásomhoz közeli helyeken.

Magyar Szupervizorok és Szupervizor-Coachok Társasága

Egyéb

Ingyenes szupervízió diplomás szupervizoroktól az egészségügyi szektor dolgozóinak (beleértve a kórházi dolgozókat, mentőket, betegszállítókat, védőnőket, gyógyszerészeket, stb.). A szupervízió a hivatásgondozás és a munkahelyi lelki egészségvédelem hatékony eszköze. A dolgozók jelentkezhetnek egyszeri beszélgetésre, de kérhetnek több alkalomból álló folyamatot is. Részletek a Magyar Szupervizorok és Szupervizor-Coachok honlapján: https://szupervizorok.hu/szupervizio-hu/pro-bono/101-pro-bono/144-pro-bono

Pollák Zsuzsanna

Ajándék

A sokadik kávé a napi szolgálat része, node milyen különleges és vicces ezt a káveszemet kulcstartóként mindig magunknál tudni. Ugye? A fel ajánlott 5 db héVIPart márkájú termékeket belföldre szívesen kipostázom, ha elerhetőségeim egyikére kapok pontos postázási adatokat.

Gazdára talált

Rotary Club Szeged Szent-Györgyi Albert

Étel/Ital

A Szent-Györgyi Albert Rotary Club február második hetében a Ferences rendi szerzetesek szegénykonyháján, a Szent Ferenc konyhán főzött. A három nap alatt 750 adag ételt készítettünk, melyből összesen 220 adag ételt juttattunk a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar Sürgősségi Betegellátó Osztálya és a Járványügyi Ellátó központ II. Kórház Covid Ellátó Részleg munkatársainak. Két alkalommal az Országos Mentőszolgálat Dél-alföldi Regionális Mentőszervezetének szegedi állomására vittünk meleg ételt. Székelykáposzta, gulyásleves, káposztás bableves és kolbászos, tarhonyás krumpli volt a három nap menüje. Az alapanyagok költségét klubunk tagjai adták össze. A Mezőker Kft. zöldségekkel, fűszerpaprikával, savanyú káposztával támogatta a jótékonysági programunkat. Klubunk egyik kiemelt támogatója a Szegedi Sütödék 400 kg friss kenyeret, desszertként 600 db túrós és ízes buktát illetve kakaós csigát sütött az ételekhez. A Szent-Györgyi Albert Rotary Club tagjai az ételek átadásánál megköszönték a helytállást az egészségügyben dolgozó szakdolgozóknak, orvosoknak.

Gazdára talált

Szentes-Csongrád Rotary Club

Egyéb

Szentes-Csongrád Rotary Club A december hónapja a Szentesi Vérellátó Központban a Rotaryé volt! A Csongrád-Csanád Megyei Dr. Bugyi István Kórház és a Magyar Vöröskereszt Szentes-Csongrád Területi Vezetősége által szervezett véradás fő támogatója az év utolsó hónapjában a Szentes-Csongrád Rotary Club volt. Még szilveszter napján is töretlen volt a véradás. Egyre több felajánló érzi fontosnak a segítségnyújtásnak ezt a formáját. A Club tagjai ajándékokat, zöldséget, gyümölcsöt, édességet, italokat, könyveket, utalványokat ajánlottak fel a karácsonyi és szilveszteri eseményekre, hogy így szépítsék meg a segítő szándékú emberek ünnepét.

Gazdára talált