Ugrás a tartalomra
 

Kattints a gombra és nézd meg, hogy kik ajánlottak már fel pénzadományt.

 

Felajánlások

Szűrés állapotra
Szűrés kategóriára

Rotary Club Szombathely

Program

Szombathelyi Szimfónikusok előadása sok meghívott vendéggel.

Rotary Club Szombathely

Ajándék

A maszkok már átadásra kerültek a szombathelyi mentőállomásnak.

Nyírőné Kardos Anna

Program

Ezúton szeretnénk az Uzsoki Utcai Kórház dolgozói (és családtagjai) számára felajánlani (térítésmentesen) a Kesztölc Erdészház Turistaszállót, mint nyaralási helyszín lehetőséget. A Kesztölci Tursitaszálló egy 3 szobából álló 14-16 fő befogadására alkalmas szép és jól felszerelt turistaház a Pilis lábánál, Esztergom és Dorog térségében. A Turistaházat a Virágzó Kesztölc Egyesület üzemelteti, melynek elnöke a férjem - Dr. Nyírő András; és arra gondoltunk, hogy az elmúlt egy - nagyon megterhelő év után biztosan van a munkatársaik között, aki aktív pihenésre vágyik -és egy ilyen lehetőség segítség számára. Ehhez szeretnénk hozzájárulni.

Károlyi Ildikó

Egyéb

A Netpincér rendelésemen keresztül tudnám megoldani, mert az elkészítést, kiszállítást megoldanák, én ebben nem tudok részt venni. Technikailag: Ha kapok egy kórház nevet, időpontot, egy Netpincéren általuk (ott dolgozók) bevált étterem nevet, akkor a neten a SZÉP kártyám terhére rendelnék, oda kiszállíttatnék mondjuk 50-60 palacsintát. Amennyi 20 ezerbe belefér ezekből a kb. 250-350 Ft-os palacsintákból. Fontos számomra, hogy online, a Netpincéren keresztül meg tudjam oldani és SZÉP kártya elfogadó hely legyen a Netpincéres étterem. Az országban nem csak Budapest lehetséges. Örülnék, ha kapnék bevált étterem/ételfutár nevet is, nehogy az legyen, hogy kiviszik a palacsintát és ehetetlen. Egyáltalán nem jellemző, de jártam már úgy ismeretlen étteremmel, hogy a kihozott sültkrumplit újra ki kellett sütnöm. A technikai mód kapcsán még szeretném megjegyezni, hogy nagyon jó lenne, ha a Fogjunk össze valahogy be lenne csatolva a Netpincér ún.virtuális éttermei közé (9 db), mint pl.a Vöröskereszt, egy kutyamenhely, környezetvédelmi program stb. Mert így bármelyik ételrendelésünk mellé vagy önmagában is, tudnánk adományozott összeget küldeni a SZÉP kártyánk terhére a Fogjunk össze kezdeményezésnek is. Érdemes rákeresni a neten: www.netpincer.hu, majd az éttermek közül a virtuális éttermeket kiválasztani és egy "adományt rendelni". Köszönöm szépen.

Gazdára talált

Feischmidt Margit

Egyéb

Felajánló nem küldött részletes leírást

Fodor Sára

Étel/Ital

Uzsoki Kórház Covid osztályára szeretnénk 1 nagy zsák tartós élelmiszert eljuttatni

Gazdára talált

Mudra Barbara

Egyéb

14 év óvodapedagógusi és 6 év bébiszitteri tapasztalattal nyújtanék segítő jobbot..

Vargáné Kis Rebeka

Egyéb

Munkámmal tudok segíteni. Oltópontokon, adminisztrációs munkával.Gépkocsival rendelkezem. A lakásomhoz közeli helyeken.

Magyar Szupervizorok és Szupervizor-Coachok Társasága

Egyéb

Ingyenes szupervízió diplomás szupervizoroktól az egészségügyi szektor dolgozóinak (beleértve a kórházi dolgozókat, mentőket, betegszállítókat, védőnőket, gyógyszerészeket, stb.). A szupervízió a hivatásgondozás és a munkahelyi lelki egészségvédelem hatékony eszköze. A dolgozók jelentkezhetnek egyszeri beszélgetésre, de kérhetnek több alkalomból álló folyamatot is. Részletek a Magyar Szupervizorok és Szupervizor-Coachok honlapján: https://szupervizorok.hu/szupervizio-hu/pro-bono/101-pro-bono/144-pro-bono

Pollák Zsuzsanna

Ajándék

A sokadik kávé a napi szolgálat része, node milyen különleges és vicces ezt a káveszemet kulcstartóként mindig magunknál tudni. Ugye? A fel ajánlott 5 db héVIPart márkájú termékeket belföldre szívesen kipostázom, ha elerhetőségeim egyikére kapok pontos postázási adatokat.

Rotary Club Szeged Szent-Györgyi Albert

Étel/Ital

A Szent-Györgyi Albert Rotary Club február második hetében a Ferences rendi szerzetesek szegénykonyháján, a Szent Ferenc konyhán főzött. A három nap alatt 750 adag ételt készítettünk, melyből összesen 220 adag ételt juttattunk a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar Sürgősségi Betegellátó Osztálya és a Járványügyi Ellátó központ II. Kórház Covid Ellátó Részleg munkatársainak. Két alkalommal az Országos Mentőszolgálat Dél-alföldi Regionális Mentőszervezetének szegedi állomására vittünk meleg ételt. Székelykáposzta, gulyásleves, káposztás bableves és kolbászos, tarhonyás krumpli volt a három nap menüje. Az alapanyagok költségét klubunk tagjai adták össze. A Mezőker Kft. zöldségekkel, fűszerpaprikával, savanyú káposztával támogatta a jótékonysági programunkat. Klubunk egyik kiemelt támogatója a Szegedi Sütödék 400 kg friss kenyeret, desszertként 600 db túrós és ízes buktát illetve kakaós csigát sütött az ételekhez. A Szent-Györgyi Albert Rotary Club tagjai az ételek átadásánál megköszönték a helytállást az egészségügyben dolgozó szakdolgozóknak, orvosoknak.

Gazdára talált

Szentes-Csongrád Rotary Club

Egyéb

Szentes-Csongrád Rotary Club A december hónapja a Szentesi Vérellátó Központban a Rotaryé volt! A Csongrád-Csanád Megyei Dr. Bugyi István Kórház és a Magyar Vöröskereszt Szentes-Csongrád Területi Vezetősége által szervezett véradás fő támogatója az év utolsó hónapjában a Szentes-Csongrád Rotary Club volt. Még szilveszter napján is töretlen volt a véradás. Egyre több felajánló érzi fontosnak a segítségnyújtásnak ezt a formáját. A Club tagjai ajándékokat, zöldséget, gyümölcsöt, édességet, italokat, könyveket, utalványokat ajánlottak fel a karácsonyi és szilveszteri eseményekre, hogy így szépítsék meg a segítő szándékú emberek ünnepét.

Gazdára talált