Ugrás a tartalomra
 

Kattints a gombra és nézd meg, hogy kik ajánlottak már fel pénzadományt.

 

Felajánlások

Szűrés állapotra
Szűrés kategóriára

Feischmidt Margit

Egyéb

Felajánló nem küldött részletes leírást

Fodor Sára

Étel/Ital

Uzsoki Kórház Covid osztályára szeretnénk 1 nagy zsák tartós élelmiszert eljuttatni

Gazdára talált

Mudra Barbara

Egyéb

14 év óvodapedagógusi és 6 év bébiszitteri tapasztalattal nyújtanék segítő jobbot..

Vargáné Kis Rebeka

Egyéb

Munkámmal tudok segíteni. Oltópontokon, adminisztrációs munkával.Gépkocsival rendelkezem. A lakásomhoz közeli helyeken.

Magyar Szupervizorok és Szupervizor-Coachok Társasága

Egyéb

Ingyenes szupervízió diplomás szupervizoroktól az egészségügyi szektor dolgozóinak (beleértve a kórházi dolgozókat, mentőket, betegszállítókat, védőnőket, gyógyszerészeket, stb.). A szupervízió a hivatásgondozás és a munkahelyi lelki egészségvédelem hatékony eszköze. A dolgozók jelentkezhetnek egyszeri beszélgetésre, de kérhetnek több alkalomból álló folyamatot is. Részletek a Magyar Szupervizorok és Szupervizor-Coachok honlapján: https://szupervizorok.hu/szupervizio-hu/pro-bono/101-pro-bono/144-pro-bono

Pollák Zsuzsanna

Ajándék

A sokadik kávé a napi szolgálat része, node milyen különleges és vicces ezt a káveszemet kulcstartóként mindig magunknál tudni. Ugye? A fel ajánlott 5 db héVIPart márkájú termékeket belföldre szívesen kipostázom, ha elerhetőségeim egyikére kapok pontos postázási adatokat.

Rotary Club Szeged Szent-Györgyi Albert

Étel/Ital

A Szent-Györgyi Albert Rotary Club február második hetében a Ferences rendi szerzetesek szegénykonyháján, a Szent Ferenc konyhán főzött. A három nap alatt 750 adag ételt készítettünk, melyből összesen 220 adag ételt juttattunk a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar Sürgősségi Betegellátó Osztálya és a Járványügyi Ellátó központ II. Kórház Covid Ellátó Részleg munkatársainak. Két alkalommal az Országos Mentőszolgálat Dél-alföldi Regionális Mentőszervezetének szegedi állomására vittünk meleg ételt. Székelykáposzta, gulyásleves, káposztás bableves és kolbászos, tarhonyás krumpli volt a három nap menüje. Az alapanyagok költségét klubunk tagjai adták össze. A Mezőker Kft. zöldségekkel, fűszerpaprikával, savanyú káposztával támogatta a jótékonysági programunkat. Klubunk egyik kiemelt támogatója a Szegedi Sütödék 400 kg friss kenyeret, desszertként 600 db túrós és ízes buktát illetve kakaós csigát sütött az ételekhez. A Szent-Györgyi Albert Rotary Club tagjai az ételek átadásánál megköszönték a helytállást az egészségügyben dolgozó szakdolgozóknak, orvosoknak.

Gazdára talált

Szentes-Csongrád Rotary Club

Egyéb

Szentes-Csongrád Rotary Club A december hónapja a Szentesi Vérellátó Központban a Rotaryé volt! A Csongrád-Csanád Megyei Dr. Bugyi István Kórház és a Magyar Vöröskereszt Szentes-Csongrád Területi Vezetősége által szervezett véradás fő támogatója az év utolsó hónapjában a Szentes-Csongrád Rotary Club volt. Még szilveszter napján is töretlen volt a véradás. Egyre több felajánló érzi fontosnak a segítségnyújtásnak ezt a formáját. A Club tagjai ajándékokat, zöldséget, gyümölcsöt, édességet, italokat, könyveket, utalványokat ajánlottak fel a karácsonyi és szilveszteri eseményekre, hogy így szépítsék meg a segítő szándékú emberek ünnepét.

Gazdára talált

Zsuzsa Fekete

Étel/Ital

Deák Csilla részére

Kohut László

Program

4 nap 3 éjszaka katalógusból választható hazai hotelben, félpanziós ellátással 2 fő részére (gyermeket egyedül nevelők vagy házaspárok)

Mosonmagyaróvári Rotary Club

Étel/Ital

A Mosonmagyaróvári Rotary Club lelkes Csapata a Magyarországi Rotary Clubok Szövetsége által szervezett Fogjunkössze.hu kezdeményezéshez azonnal és örömmel csatlakozott. A felhívást meghallva rögtön ötletelésbe kezdtünk, hogy a Mosonmagyaróvári egészségügyi ellátási területen hogyan tudnánk olyan segítséget adni a járvány ellen harcoló, - abban erőn és elvárásokon felül teljesítő - egészségügyi dolgozóknak, amivel valóban könnyíthetünk a mindennapjaikban. Összefogva a város jólelkű vendéglátósaival étkezési vouchert adunk át elsőként a városi mentőállomás mintegy 35 dolgozójának, majd folytatva - hasonlóan voucher megoldásban - a vírus elleni küzdelemben leginkább részüket vállaló szakdolgozókat igyekszünk egész évben ilyen módon támogatni.

Gazdára talált

Rotary Club Szeged Tisza és Inner Wheel Club Szeged

Egyéb

A Rotary Club Szeged-Tisza és az Inner Wheel Club Szeged nagy mennyiségű és kiváló minőségű gyümölcsöt adományozott az elmúlt 15 év hagyományait követve a szegedi Bálint Sándor Szeretetotthonnak. Az átadáson a Rotary Club Szeged-Tiszát Miskolczi Sándor klubelnök, Streitmann Gábor kincstárnok, az Inner Wheel Club Szegedet pedig Bozsó Ilona és Vida Orsolya képviselték.

Gazdára talált