Ugrás a tartalomra

Irodalmi és művészeti pályázat

Alapítványunk az egészségügyben dolgozókért jött létre – bennünket az ő tapasztalataik és élményeik érdekelnek a legjobban. Ezért irodalmi és művészeti pályázatot hirdettünk, a következő témában: Saját élmény az egészségügyben. A pályázók szabadon választhatták meg a műfajt: novellát, verset, esszét, önéletrajzi ihletésű történetet, de akár videót, zeneművet vagy képzőművészeti alkotást is vártunk. Alább a díjazott - és a nem díjazott, de közlésre érdemesnek ítélt - pályaműveket, illetve azok részleteit közöljük.

Kapcsolódó tartalmaink
árnyéknap

2024. június 21-én immár ötödik alkalommal rendeztük meg a Fogjunk Össze az Egészségügyért Alapítvány és a Budapesti Uzsoki Utcai Kórház közös szervezésében az árnyéknapot.

Plakát

A Fogjunk Össze az Egészségügyért Alapítvány rendezvénye a művészet és a gyógyulás sokrétű kapcsolatát járja körbe.

ViDRa

Alapítványunk újabb ViDRa programot tartott óvodásoknak. ViDRa doktor a Futár Tagóvoda hat csoportjában nyitotta meg a rendelését.

nmhh

A fiatalok képernyőhasználatának kapcsán fontos és izgalmas kérdéseket járt körül alapítványunk és a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság közös szervezésű konferenciája.

Képernyők vonzásában

Szeretettel várunk minden érdeklődőt a Fogjunk Össze az Egészségügyért Alapítvány és a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság közös szervezésű konferenciájára március 6-án.

monitor

Alapítványunk március 6-án szakmai napot tart arról, hogy milyen hatással van a képernyőhasználat a fiatalok – és bárki – mentális egészségére.

logo

Hogyan telik egy nap a kórházban? Mi történik egy átlagos napon az ambulancián vagy a kórházi osztályon? A Fogjunk Össze az Egészségügyért Alapítvány és a…

Ráspoly

„...lehet, hogy hibáztam a fogak magasságát illetően. De nem ekkorát. Ekkorát nem is lehet. Vajon mi történt?” - Vicces, abszurd történetet küldött pályázatunkra egy fogtechnikus.

Műalkotás

A kagylóhéjból, homokból, csipkéből készült képet egyszerre ihlette a koronavírus és a húga embriói.