Ugrás a tartalomra

Rekreációs programok

Az egészségügyi dolgozók testi-lelki feltöltődését szolgálta ,,Mentális feltöltés” című rendezvénysorozatunk, amelyet alapítványunk a Generali Biztosító támogatásával valósított meg. Ennek keretében elsőrangú hazai szállodákban biztosítottunk ingyen rekreációs programot egészségügyi dolgozók számára, ahol a résztvevők igényes programok segítségével pihenhettek.

Kapcsolódó híreink
ViDRa doktor

Szeptember 24-én lehetőségünk volt részt venni a Szívünk Napja 2023 programon, amelynek központi témája az egészség volt.

Olvass várost!

Egy felfedező játékra hívjuk Budapesten az egészségügyi dolgozókat és családtagjaikat! Április 15-ére szervezett városjátékunkra 2-4 fős csapatokat várunk.

Hévízi tó

Száz egészségügyi dolgozó számára biztosított kétnapos üdülést a Fogjunk Össze az Egészségügyért Alapítvány Hévízen.

Puchner Kastélyszálló, Bikal

A Fogjunk Össze Alapítvány a Generali Biztosító támogatásával ingyen rekreációs programot szervezett az egészségügyben dolgozók számára.

Cserép Zsuzsanna és családja

A Fogjunk Össze Alapítvány és a Generali Biztosító jóvoltából az utóbbi hónapok során számos egészségügyi dolgozó részesülhetett üdülési hozzájárulásban.

Puchner Kastélyszálló, Bikal

A Fogjunk Össze Alapítvány a Generali Biztosító támogatásával ingyen rekreációs programot rendez a Puchner Kastélyszállóban.

Mentális védőoltás #2

Beszámoló a Fogjunk Össze Alapítvány és a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom által rendezett „Mentális védőoltás” című programsorozat második részéről.

Mentális védőoltás

„Fontos volt tudatosítani: mi ezt már megéltük, és van, amit jól csináltunk, vannak megküzdési stratégiáink.” – Beszélgetés Róbert Nórával, a workshop egyik vezetőjével.

Hotel Eger és Park

Az egri szálloda csapata vouchereket ajánlott fel a Fogjunk Össze Alapítványnak, hogy megköszönje azoknak a munkáját, akik a frontvonalban dolgoztak a járvány ideje alatt.