Ugrás a tartalomra

Rekreációs programok

Az egészségügyi dolgozók testi-lelki feltöltődését szolgálta ,,Mentális feltöltés” című rendezvénysorozatunk, amelyet alapítványunk a Generali Biztosító támogatásával valósított meg. Ennek keretében elsőrangú hazai szállodákban biztosítottunk ingyen rekreációs programot egészségügyi dolgozók számára, ahol a résztvevők nemcsak pihenhettek, de igényes programokon is részt vehettek.

Kapcsolódó
Uzsoki bál

A Larus étteremben tartott rendezvény Dr. Ficzere Andrea rövid köszöntőjével indult, majd az Operettszínház művészeinek előadása után kora hajnalig tartó fergeteges táncmulatság…

Bál

Az Uzsoki Utcai Kórházban tartott Semmelweis-napi ünnepség záró eseménye az immár hagyományos Uzsoki bál, melynek támogatója idén a Fogjunk Össze Alapítvány volt.

Városjáték

Egy felfedező játékra hívtuk Budapesten az egészségügyi dolgozókat és családtagjaikat! Mert a városunk egy varázslatos hely, tele elfelejtett mesékkel, egyszervolt hősökkel,…

Olvass várost!

Egy felfedező játékra hívjuk Budapesten az egészségügyi dolgozókat és családtagjaikat! Április 15-ére szervezett városjátékunkra 2-4 fős csapatokat várunk.

Hévízi tó

Száz egészségügyi dolgozó számára biztosított kétnapos üdülést a Fogjunk Össze az Egészségügyért Alapítvány Hévízen.

Épület

Alapítványunk száz egészségügyi dolgozó számára biztosított kétnapos üdülést a Generali Biztosító támogatásával megvalósuló „Mentális feltöltés” című rekreációs programunk…

Ficzere Andrea és Kántor Andrea

A cél a kárpátaljai Nagydobrony térségében élő lakosok egészségügyi állapotának javítását célzó projektek megvalósítása.

Hévízi tó

A Fogjunk Össze Alapítvány a Generali Biztosító támogatásával ismét ingyenes rekreációs programot hirdet az egészségügyben dolgozók számára.

Puchner Kastélyszálló, Bikal

A Fogjunk Össze Alapítvány a Generali Biztosító támogatásával ingyen rekreációs programot szervezett az egészségügyben dolgozók számára.