Ugrás a tartalomra

Hírek

„Könyvekkel a mentális egészségért” című nagy sikerű programsorozatunk hatodik rendezvényén Szentesi Évával fogunk beszélgetni.
Alapítványunk szakmai tevékenységének egyik fontos eleme azoknak a témáknak a feldolgozása, amelyek olvasóink számára érdekesek lehetnek.
A lakosságnak szóló blogban többek között a betegségmegelőzéssel, egészségtudatos magatartással, innovációkkal foglalkozunk majd.
Sorozatunk tegnapi rendezvényén Tóth Krisztinával beszélgettünk az irodalom és a mentális egészség kapcsolatáról és a baráti beszélgetések fontosságáról.
Alapítványunk következő eseményén Tóth Krisztina írónővel beszélgetünk a Millennium Házában.
HATÁRIDŐ-HOSSZABBÍTÁS! Alapítványunk irodalmi és művészeti pályázatot hirdet az egészségügyben dolgozók számára. A nagy érdeklődésre való tekintettel kibővítettük a műfajok körét.
Tekintse meg legutóbbi eseményünkről készült fotóinkat a galériában. 
„Könyvekkel a mentális egészségért” c. sorozatunk vendége Orvos-Tóth Noémi volt. Ismét telt ház előtt beszélgettek a résztvevők, ezúttal a transzgenerációs traumákról.
Fogadják szeretettel legutóbbi eseményünkről készült videónkat!
Alapítványunk nagy sikerű programsorozatának negyedik rendezvényén Orvos-Tóth Noémivel fogunk beszélgetni. Várjuk szeretettel az egészségügyi dolgozókat!