Ugrás a tartalomra

Hírek

Az adományok jó helyekre kerülnek! A mosonmagyaróvári Rotary klub lelkes csapata csatlakozott a Magyarországi Rotary Clubok Szövetsége által szervezett Fogjunkössze.hu kezdeményezéshez.  A teljes cikket itt olvashatják el. 
    Lassan negyedik napjához ér a Duna Bonum alapítvány által finanszírozott kampányunk.  A számok bíztatóak, azonban még mindig lehet szavazni! Ha eddig nem tetted volna meg tedd meg most itt.  
Mától bárki szavazhat arra a 175 kórházi dolgozóra, akiknek márciusban összesen 100 millió forintos felajánlást fognak eljuttatni.
A Fogjunkössze.hu új kampánya azokat az egészségügyben dolgozókat és családtagjaikat segíti, akik ugyan nincsenek szem előtt, mégis hatalmas részt vállalnak a járvány kezeléséből. A kezdeményezés megálmodója dr. Ficzere Andrea, aki mindig is szívügyének tartotta, hogy segítsen az egészségügyben dolgozóknak, javítsa az ellátó-beteg kapcsolatot.
A Rotary Club Budapest-Sasad az OMSZ Diszpécser Központjának juttatott ebédet a múlt hét három napján is. A háromszor 48 adag ebéd törzshelyünk, a Hotel Benczúr napi menüje volt.
A hódmezővásárhelyi Rotary Club 140 doboz D-vitamint adományozott a helyi kórház gyerekosztályának javára. A vitamin mellé ajándékokat is küldtek azon gyermekek számára, akik kénytelenek voltak az ünnepeket a kórház falai között tölteni, távol a családjuktól.
A Rotary Club Mórahalom szárítógépet adományozott a szegedi II-es Kórház Járványügyi Ellátó központjának. Egy hasznos adomány, amivel könnyebbé tették az egészügyi dolgozók mindennapjait!
Gyümölcsökkel, vitaminokkal és szárítógéppel segítették a helyi egészségügyi intézményeket.
A Fogjunkössze.hu még karácsony előtt indította kezdeményezését azzal a céllal, hogy január végéig a COVID osztályokon dolg
A Zsidai Csoport folyamatos jótékonysági tevékenysége mellett minden évben karácsonykor segít egy alapítványt egy nagyobb felajánlással, amely idén sem történt másként.