Ugrás a tartalomra

Hírek

Köszönjük a nagylelkű felajánlást a Pécsi Rotary Clubnak! 
"Fodor Sárának köszönhetően a kórház dolgozóihoz nem csak a fertőzés okozta nehézségek jutnak, hanem a nagylelkű támogatások is. Megtisztelő, hogy magánemberként szeretnének az egészségügyi dolgozóknak segíteni, amelyet felajánlásukkal tettek meg, amelyet ezúton is nagyon köszönünk. Szeretettel gondolnak Önre és kedves családjára az Uzsoki Utcai Kórház dolgozói."
Az Év Covid Dolgozója díj nyerteseit az alábbi linken tekinthetik meg: http://www.korhazszovetseg.hu/az-ev-covid-dolgozoja-palyazat-nyertesei
A magyar egészségügyben dolgozók erőn felül teljesítenek! Ma van az orvosok világnapja. Ha teheti mondjon, köszönetet orvosának! Segítsen, hogy segíthessünk mi is a Covid ellen harcoló egészségügyi dolgozóknak.  
2021.03.29-én került sor a Duna Bonum Alapítvány által felajánlott összeg által lehetővé tett, az Év COVID dolgozója díjak kiosztására. A díjazottakat az MKSZ elnöksége az Önök szavazatai alapján választotta ki. Honlapunkon elérhetővé vált az online közvetítés videó anyaga. Kattinson ide, ha szeretné megtekinteni, vagy a lenti lejátszóban is megtekinhető.
Dr. Ficzere Andrea a TV2 Mokka stúdiójában járt és beszélt az MKSZ és Duna Bonum Alapítvány közös projektjeként az Év Covid Dolgozója kezdeményezéséről.
Utolsó naphoz értünk aki nem tette szavazzon 100 millió a tét. Szavazz! https://fogjunkossze.hu/form/health-care-worker-of-the-year
Szavazz! https://fogjunkossze.hu/form/health-care-worker-of-the-year
Lassan 6000 voksnál járunk, amennyiben ön nem szavazott még tegye meg most! https://fogjunkossze.hu/form/health-care-worker-of-the-year  
A célegyenesbe érkezünk a szavazással, már csak egy hét van hátra. Jelen állás szerint 5300 szavazaton vagyunk túl. Szavazzon ön is ha még nem tette!