Ugrás a tartalomra

Hírek

Sajnálattal értesítjük, hogy a Fogjunk Össze Alapítvány és a Szeretjük Zuglót Egyesület közös szervezésében 2021. december 13-ára tervezett „Könyvekkel a mentális egészségért” című rendezvény Müller Péter betegsége miatt elmarad. A programot terv szerint januárban pótoljuk.
Hamarosan indul a Fogjunk Össze Alapítvány és a Líra Könyv programsorozata, ahol a résztvevők könyvekről szóló beszélgetéseket hallgathatnak egy kávé és egy szelet sütemény mellett.
„Senki nem tudja, mit csinál az iratkezelési csoport” – mondja Endrődi Szilvia, az Uzsoki Utcai Kórház központi iktatójának a csoportvezetője.
Beszámoló a Fogjunk Össze Alapítvány és a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom által rendezett „Mentális védőoltás” című programsorozat második részéről.
Csatordai Mónika családja az egyik azok közül a családok közül, akiknek alapítványunk üdülési hozzájárulást tudott biztosítani.
„Fontos volt tudatosítani: mi ezt már megéltük, és van, amit jól csináltunk, vannak megküzdési stratégiáink.” – Beszélgetés Róbert Nórával, a workshop egyik vezetőjével.
A programsorozat második eseményének fő témája a munka és a magánélet harmóniája az egészségügyben dolgozók szemével.
„Foglalkozzunk azokkal, akik velünk foglalkoznak” – ezzel a mottóval indult el augusztus végén a „Mentális védőoltás” című programsorozat.
Szegedi Istvánné "Kicsi" közel harminc éve dolgozik az Uzsoki Utcai Kórházban.
A magyar egészségügy ünnepe alkalmából az Uzsoki Utcai Kórház bált rendezett a dolgozóinak. A bál költségeit a Fogjunk Össze Alapítvány is támogatta.