Ugrás a tartalomra

Hírek

„Mentális védőoltás” című kezdeményezésünk felkerült az Európai Unió Egészségügyi Díjának rövidlistájára.
A Fogjunk Össze Alapítvány a Generali Biztosító támogatásával ismét ingyenes hétvégét hirdet az egészségügyben dolgozók számára.
„Könyvekkel a mentális egészségért” című programsorozatunk második rendezvényén Boldizsár Ildikó íróval és meseterapeutával beszélgetünk.
A Fogjunk Össze Alapítvány a Generali Biztosító támogatásával ingyen rekreációs programot szervezett az egészségügyben dolgozók számára.
A Fogjunk Össze Alapítvány és a Generali Biztosító jóvoltából az utóbbi hónapok során számos egészségügyi dolgozó részesülhetett üdülési hozzájárulásban.
A „Könyvekkel a mentális egészségért” című programsorozatunk nyitó rendezvényén Müller Péterrel beszélgettünk a legújabb művéről.
A Fogjunk Össze Alapítvány a Generali Biztosító támogatásával ingyen rekreációs programot rendez a Puchner Kastélyszállóban.
Hamarosan indul a Fogjunk Össze Alapítvány és a Líra Könyv programsorozata, ahol a résztvevők könyvekről szóló beszélgetéseket hallgathatnak egy kávé és egy szelet sütemény mellett.
„Senki nem tudja, mit csinál az iratkezelési csoport” – mondja Endrődi Szilvia, az Uzsoki Utcai Kórház központi iktatójának a csoportvezetője.
Beszámoló a Fogjunk Össze Alapítvány és a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom által rendezett „Mentális védőoltás” című programsorozat második részéről.