Ugrás a tartalomra

Mentális feltöltés - a hévízi Panoráma Hotelben

Hévízi tó

A nagy sikerű bikali rekreációs programunk után a Fogjunk Össze az Egészségügyért Alapítvány a Generali Biztosító támogatásával ismét ingyenes pihenést tesz lehetővé az egészségügyben dolgozók számára. „Mentális feltöltés” című programsorozatunk keretében ezúttal 2022. június 16-17-én pihenhetnek az egészségügyi dolgozók a hévízi Hunguest Hotel Panorámában.

A két nap ezúttal is kizárólag a testi-lelki feltöltődésről fog szólni. A pihenésről, a kényelemről és az étkezésről a Hévíz központjában, a Hévízi-tóhoz közel található szálloda gondoskodik. A szálloda egy fedett, fűtött hídon keresztül összeköttetésben áll a Szent András Gyógycentrummal, melynek gyógy- és élményfürdőjét a szálloda vendégei is igénybe vehetik. A szálloda szépségcentrumában fodrászat, kozmetikai kezelések, pedikűr, manikűr és különféle masszázsok várják a szépülni vágyó vendégeket.

Alapítványunk emellett a mentális feltöltődést segítő programokról is gondoskodik. Az első nap délelőttjén Kovács Pap Péter és Novák Csaba trénerek mutatnak be egy egyedülálló megoldást a stressz és a kiégés kezelésére, ebéd után Nádas Nándor magatartáskutató, személyiségelemző tart előadást „Függőleges gondolkodásmód és világkép használata az egészségügyi praxisban” címmel. Másnap délelőtt Varga Stella jógaoktató várja vendégeinket közös jógagyakorlásra. (Aki jógázni szeretne, kérjük, hozzon magával matracot és ülőpárnát!)

Mivel szeretnénk minél többeket ilyen lehetőségben részesíteni, hévízi programunkra azoknak az egészségügyi dolgozóknak a jelentkezését várjuk, akik a korábbi ingyenes rekreációs programjainkon még nem vettek részt.

Az első 100 jelentkező számára tudunk ingyenes részvételt biztosítani.

FRISSÍTÉS (2022. 05. 05): A létszám betelt, a várólistára való jelentkezést is lezártuk a szállodai kapacitás telítettsége miatt!

 

Hunguest Hotel Panoráma, Hévíz