Ugrás a tartalomra

VÁROSJÁTÉK – olvass várost!

Olvass várost!

Egy felfedező játékra hívjuk Budapesten az egészségügyi dolgozókat és családtagjaikat! Mert a városunk egy varázslatos hely, tele elfelejtett mesékkel, egyszervolt hősökkel, évszázados rejtvényekkel, amelyeket ma is látunk, de már nem tudjuk, hogyan kerültek oda, és legfőképpen nem tudjuk, hogy miért. Pedig van itt titkos kert, egyiptomi isten, elrejtett állatok, kővé vált álmok. 

Április 15-ére szervezett városjátékunkra 2-4 fős csapatokat várunk. Az útvonalat minden csapat magának rakja össze, térkép alapján, megadott időn belül. 

A Városjáték olyan, mint egy szabadtéri szabadulószoba, csak itt a játékteret a mindennapi, unalmas utcák és falak adják. Amelyek már sosem lesznek többé mindennapiak és unalmasak… 

A Városjáték egy felfedező játék, amely egyszerre fejleszti az együttműködési készséget, az időkezelést, a koncentrálóképességet és a stratégiai tervezést. Előzetes felkészülés, olvasottság, történelmi tudás nem szükséges, elég, ha mindenkinél van egy toll.

A játék időtartama: 3 óra

Javasolt korosztály: 10-99 év

Hozzanak magukkal: tollat (csíptetős mappát, ha van), kényelmes cipőt, megfelelő, kényelmes ruházatot, vizet, jókedvet és kíváncsiságot!

Jelentkezési határidő: április 8. Kérjük, itt regisztráljanak! 2-4 fős csapatokat várunk, korlátozott számban, a jelentkezés sorrendjében.

Szeretettel várja az egészségügyi dolgozókat és családtagjait a Fogjunk Össze Alapítvány és az ötletgazda, egyben a játék vezetője, Kovács Krisztina!