Ugrás a tartalomra

Kulturális tevékenységek

Az elmúlt két év során az egészségügyben dolgozók extrém terhelésnek voltak kitéve. Kulturális tevékenységünkkel, színházlátogatásokkal, gálákkal és egyéb programokkal szeretnénk segíteni a gyógyító szakembereket és a háttérben tevékenykedő munkatársakat szeretnénk segíteni annak érdekében, hogy mentálisan feltöltődhessenek. Alapítványunk irodalmi és művészeti pályázatot is hirdetett, amelyre az egészségügyi dolgozók által készített műveket várjuk.

Kapcsolódó híreink
káosz

A Tiszta napfény című film kapcsán vendégünk, Imre Erika mesélt munkájáról, az extrém takarításról.

127

Aron Ralston hegymászó 2003-ban egyedül indult egy kanyon falának megmászására, egy kőtömb azonban a karjára esett, és odaszorította a sziklafalhoz. Ralston öt napot töltött így a…

KK

A Vera c. regény kapcsán többek között az örökbefogadásról és a családi elhallgatásokról beszélgettünk.

UM

A film és a Dr. Ficzere Ferenc háziorvossal való beszélgetés egyik fő tanulsága, hogy soha nem késő változtatni, és hogy ebben az emberi kapcsolataink fontos szerepet töltenek be.

SC

Két nővér sorsáról, egy nehéz élethelyzet megdöbbentő megoldásáról, extrém takarításról és virágzó üzletről szól az áprilisi Uzsokimozi filmje április 23-án.

prom

Alan Parker Promenád a gyönyörbe című filmje kapcsán a résztvevők az egészségkultusz születéséről beszélgettek Szécsi Noémi íróval.

werner

Hogyan gyógyítja magát az orvos? – többek közt erre a kérdésre keresi a választ A pótolhatatlan Werner doktor című francia film alapítványunk filmklubjában.

turi

Márciusban Turi Tímea költő, májusban Szűcs Teri irodalomkritikus lesz az eseménysorozatunk vendége.

Könyvklub

Vajon minek köszönheti az óriási sikert és világhírt egy norvég háromgyerekes apuka mindennapi életének aprólékos leírása?