Ugrás a tartalomra

Szakmai rendezvények szervezése

Rendezvényeinken megkerülhetetlen, sokszor tabunak számító témákat (például méltóságterápia, munkafüggőség, állami és magánellátás viszonya stb.) járunk körbe személyes történetek, egyéni tapasztalatok, valamint szakértői kerekasztal-beszélgetések segítségével, a nézők aktív részvételével.

Kapcsolódó
Plakát

A Fogjunk Össze az Egészségügyért Alapítvány rendezvénye a művészet és a gyógyulás sokrétű kapcsolatát járja körbe.

Képernyők vonzásában konferencia

Képernyők vonzásában konferencia

nmhh

A fiatalok képernyőhasználatának kapcsán fontos és izgalmas kérdéseket járt körül alapítványunk és a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság közös szervezésű konferenciája.

Képernyők vonzásában

Szeretettel várunk minden érdeklődőt a Fogjunk Össze az Egészségügyért Alapítvány és a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság közös szervezésű konferenciájára március 6-án.

monitor

Alapítványunk március 6-án szakmai napot tart arról, hogy milyen hatással van a képernyőhasználat a fiatalok – és bárki – mentális egészségére.

magán-állami

Nagy érdeklődés mellett zajlott a Fogjunk Össze az Egészségügyért Alapítvány rendezvénye a Radisson Blu szállodában 2023. november 27-én. Alapítványunk fő célja a…

Magán

Szeretettel várunk 2023. november 27-én minden érdeklődőt a Fogjunk Össze az Egészségügyért Alapítvány „Állami vagy/és magánellátás?” című rendezvényére. A rendezvény…

Munkafüggőség

Nagy érdeklődés mellett zajlott a munkafüggőséggel foglalkozó szakmai rendezvényünk, amelyen elsősorban egészségügyi dolgozók, vállalkozók, vállalatvezetők vettek részt.

Munkafüggőség szakmai fórum

A munka anyagi haszonnal és erkölcsi megbecsüléssel jár, ezért sokan pozitív függőségnek tartják a munkamániát. Szakmai fórumunkon a munkafüggőség témakörét jártuk körbe.